Bouwbedrijf Kamphuis breidt directie uit

Niels Nijkamp is mede-eigenaar van Bouwbedrijf Kamphuis geworden. De directie van dit bouwbedrijf uit Geesteren bestaat nu uit Michel Haafkes en Niels Nijkamp.

Niels begon ruim 18 jaar geleden als stagiair bij Kamphuis. Na afronding van zijn studie HTS Bouwkunde en Technische Bedrijfskunde aan de Saxion Hogeschool in Enschede is hij in dienst gekomen bij Kamphuis als Projectleider.

Bouwbedrijf Kamphuis bestaat al sinds 1958 en is opgericht door de Gebroeders Kamphuis uit Geesteren. Michel Haafkes heeft het bedrijf in 1996 overgenomen en uitgebouwd naar een specialist in het bouwen van kwalitatief hoogwaardige en duurzame huizen. Dit doen ze al jaren samen met een aantal vaste partners zoals Brummelhuis, Timmerfabriek Groothuis en Vasterink Installaties. Bij Bouwbedrijf Kamphuis werken 30 enthousiaste medewerkers, veel van hen zijn al lang in dienst en hebben vanaf school het vak geleerd bij Kamphuis in de eigen opleiding.

‘Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om mede-eigenaar te worden van dit prachtige familiebedrijf, waar het leveren van klantgerichtheid en kwaliteit op de eerste plek staan. Ik ben trots op wat we afgelopen jaren hebben bereikt en kijk er naar uit om dit samen met Michel voort te zetten’ aldus Niels.

‘Doordat Niels directeur/eigenaar is geworden kunnen we de continuïteit waarborgen en heb ik veel vertrouwen in de toekomst van Bouwbedrijf Kamphuis.’ vult Michel aan.

Een nieuw huis
blokjes

Doen jullie ook zakelijke projecten?

JA, wij hebben veel ervaring met utiliteitsbouw en het werken in bouwteamverband. Lees meer