Over ons

Bouwbedrijf Kamphuis bestaat al sinds 1958 en heeft dus meer dan zestig jaar ervaring. Door heel Nederland wonen vele gezinnen met veel woonplezier in een Kamp-huis. Onze wortels liggen, of beter gezegd onze fundering ligt in het Twentse dorp Geesteren, vlak bij Almelo. Daar staat ons kantoor met eigen werkplaats.

Door de jaren heen is Kamphuis van een allround bouwbedrijf actief in vele disciplines, specialist geworden in het bouwen van droomhuizen. Onze filosofie is dat je moet uitblinken in waar je goed in bent. En voor ons is dat het bouwen van mooie, kwalitatief hoogwaardige en duurzame huizen.

Maak kennis met ons team

Bouwpartners

Voor het bouwen van Kamp-huizen werken we samen met vaste leveranciers. Al jaren. Daarom kennen ze de werkwijze van Kamphuis als geen ander, en wij weten zeker dat ze kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

  • Samen met Ekowood Houses bieden wij totaaloplossingen voor 100% circulaire en biobased huizen.
  • Timmerfabriek Groothuis is onze leverancier van duurzame, houten kozijnen.
  • Professioneel interieuradvies krijgt u van Voskamp Wonen & Slapen.
  • Vasterink is onze vertrouwde installateur van onder meer warmte, energie en elektrische installaties.
  • Bij Altra vindt u een ruime keuze aan trappen en treden, van klassiek tot modern.

Woningborg

Wij streven naar bouwen zonder zorgen, en daarom hebben wij altijd Woningborg-garantie. Daarmee bent u er zeker van dat uw huis bij faillissement gewoon afgebouwd wordt of dat u schadeloos wordt gesteld. Deze garantie geldt ook voor gebreken die ontdekt worden binnen de garantietermijn na oplevering. Deelnemer bij Woningborg wordt een bouwbedrijf niet zomaar. Hier gaat een strenge keuring aan vooraf. We zijn er dan ook trots op dat we u die Woningborg-garantie kunnen aanbieden. Weer een zorg minder.

Vereniging Eigen Huis

Voor ons is een duidelijke, transparante oplevering net zo belangrijk als voor u. U kunt uw huis laten keuren door Vereniging Eigen Huis. Er kijkt dan een onafhankelijke, bouwkundige specialist mee en u ontvangt een uitgebreid keuringsrapport. Niet verplicht natuurlijk, maar wel aan te raden. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat uw droomhuis ook écht een droomhuis is.

Kamphuis Bouwgroep

Sinds mei 2014 vormen we samen met bouwbedrijf Meesters van Trecht de Kamphuis Bouwgroep. Een verbond in vakmanschap: Meesters van Trecht is specialist op het gebied van verbouwen, renoveren en restaureren van panden met een lange historie in de regio’s Utrecht en Amsterdam.

Bouwmensen Almelo

Bouwbedrijf Kamphuis vindt het belangrijk bij te dragen aan de opleiding van jonge bouwvakkers. Daarom werken we samen met opleidingsbedrijf Bouwmensen Almelo. Hier kunnen jongeren een opleiding volgen tot onder meer timmerman of metselaar. Via Bouwmensen Twente bieden we jongeren al vele jaren de kans mee te lopen in ons bedrijf om hen zo op te leiden tot de vakmensen van de toekomst.

Wij steunen Oxfam Novib in het mogelijk maken van microfinanciering

Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom is Bouwbedrijf Kamphuis bedrijvenambassadeur geworden in het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib: een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen.

Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk steunt mensen in ontwikkelingslanden bij hun ondernemersdroom. Zij steunen kleine en startende ondernemers en de groei van het midden- en klein bedrijf omdat zij (en wij!) geloven in de kracht van ondernemerschap. Zo helpen we hen aan een betere toekomst te werken. Voor henzelf, hun gezin en hun gemeenschap.

blokjes

Doen jullie ook zakelijke projecten?

JA, wij hebben veel ervaring met utiliteitsbouw en het werken in bouwteamverband. Lees meer