Nieuwbouw

Een compleet nieuw huis bouwen, dat doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Wat u nodig heeft is de beste bouwmethode, de hoogste kwaliteit en een bouwer waarmee het klikt. Die bouwmethode kennen wij, de kwaliteit hebben we, en die klik, die zoeken wij ook.

Bouwbedrijf Kamphuis bouwt huizen volgens een methode die bekendstaat als de traditionele bouwmethode. Voor ons betekent dit dat we werken met traditionele materialen van hoge kwaliteit. We bouwen woningen met betonnen verdiepingsvloeren en binnenmuren van kalkzandsteen, en buitenmuren worden nog steen voor steen gemetseld. Dakconstructies, die timmeren we in elkaar van kwaliteitshout. Traditionele technieken en materialen, maar deze passen we wel modern en efficiënt toe. Waar mogelijk prefabriceren we bijvoorbeeld al onderdelen in onze werkplaats. De traditionele bouwmethode met de voordelen van prefabbouw dus, en altijd vakwerk.

Deze aanpak heeft als voordeel dat uw droomhuis nog meer naar uw wensen gebouwd kan worden. Zo kunt u een deel van de keuzes nog maken als de bouw al gestart is. Meer flexibiliteit dan bij volledige prefabbouw dus. Bovendien is een traditioneel gebouwde woning duurzaam en waardevast vanwege de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Dat maakt het een goede investering!

Bouwinspiratie Centrum

Keuzes, keuzes, keuzes. Bij het bouwen van een huis heeft u zo veel te kiezen dat het u kan gaan duizelen. Logisch, maar dat kunnen we voorkomen. Kom gewoon even langs in ons Bouwinspiratie Centrum in Deventer. Alles wat er komt kijken bij het bouwen van een huis vindt u hier onder één dak. We adviseren u over mogelijke materialen, van stenen en dakpannen tot kranen en hang-en-sluitwerk. Alle materialen kunt u hier direct bekijken en uitkiezen. Geen slepende tochten langs verschillende leveranciers dus, maar alles in één keer bij de hand. In speciaal ingerichte ruimtes kunnen we laten zien hoe uw droomhuis eruit kan komen te zien. Keuzes gemaakt? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp.

of bezoek ons Bouwinspiratie Centrum op het volgende adres:

Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer

Ontwerp door Brummelhuis

De huizen die wij bouwen worden ontworpen door onze partner Brummelhuis. Brummelhuis heeft meer dan dertig jaar ervaring in het realiseren van droomhuizen. Misschien heeft u een beetje inspiratie nodig. Dat komt goed uit, want Brummelhuis heeft honderden voorbeelden van woningtypes. In het Bouwinspiratie Centrum bespreekt u met Brummelhuis uw wensen, ideeën en budget. Zij checken ook meteen de regelgeving voor uw kavel bij de gemeente. Dan volgt er een ontwerp en een offerte. In een digitale presentatie ziet u hem voor het eerst in detail: uw droomhuis. Verliefd geworden? Dan verzorgt Brummelhuis het papierwerk: de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Akkoord? Aan de slag! Bouwbedrijf Kamphuis gaat uw droomhuis bouwen.

Zorgeloos en leuk

Stressvol? Ingewikkeld? Bouwbedrijf Kamphuis snapt dat het bouwen van een huis niet altijd zonder zorgen is. Maar wij doen niks liever. En dát enthousiasme proberen we over te brengen. We streven dus niet alleen naar een perfect huis, maar ook naar een mooie ervaring voor u. Want wie heeft gezegd dat bouwen niet leuk kan zijn?

blokjes

Denken jullie actief mee?

JA, wij begeleiden u intensief bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. Lees meer