Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf Kamphuis bouwt niet alleen huizen, maar we zijn er ook voor kleine en middelgrote projecten van een andere categorie. De zogenaamde utiliteitsbouw:
appartementencomplexen of gebouwen zonder woonbestemming. Door de jaren heen hebben we meegewerkt aan de bouw van diverse bedrijfspanden, scholen, appartementencomplexen en gebouwen met een commerciële functie. Iets anders dan een droomhuis, maar met dezelfde toewijding en kwaliteit.

Ook op het gebied van utiliteitsbouw staan samenwerken en gedeelde belangen voor ons voorop. Juist hier, omdat bij utiliteitsbouw diverse partijen betrokken zijn. Kamphuis vindt het belangrijk dat iedereen op één lijn zit en hetzelfde doel voor ogen heeft. Door onze schat aan ervaring met projecten in bouwteamverband weten we hoe we dat aan moeten pakken.

Droomhuis of utiliteitsbouw: we doen het op de Kamphuis-manier. Dat betekent materialen van de hoogste kwaliteit en bouwen volgens de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Indien gewenst denken we proactief met u mee van het eerste tot het laatste moment. We adviseren over keuzes met betrekking tot de functie en inrichting van het pand en de keuze voor materialen. Hiervoor heeft u altijd één vaste projectcoördinator als aanspreekpunt met wie u nauw contact onderhoudt. We zorgen voor een soepel, overzichtelijk proces, met de overtuiging dat bouwen leuk is. Dat is de Kamphuis-manier.

Een nieuw huis
blokjes

Zijn alle kosten inzichtelijk?

JA, wij communiceren proactief over kosten en wat de gevolgen zijn van keuzes die u maakt. Lees meer