Duurzaam bouwen

Kamp-huizen voldoen aan de moderne ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Maar hoe duurzaam precies, dat bepaalt u zelf. In ons Bouwinspiratie Centrum kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende warmtepompen of zonnepanelen. Voor een energiezuinige woning testen wij alle huizen vóór oplevering op luchtdichtheid. Van het resultaat van deze test ontvangt u een certificaat.

U kunt er bij ons ook voor kiezen om volledig circulair en biobased te bouwen. Daarmee bedoelen we dat we bouwen met duurzame natuurlijke producten die bij eventuele sloop hergebruikt kunnen worden. Dat bespaart een hoop grondstoffen en CO2 uitstoot en is dus goed voor de planeet. Wij kunnen op deze manier bouwen dankzij onze partner Ekowood Houses en het door hen ontwikkelde HoutSkeletBouw Systeem. Ekowood Houses is specialist in solide en duurzaam hout dat voldoet aan de hoogste wooneisen. Het door hun gekweekte hout is een ecologisch verantwoord en betrouwbaar materiaal dat we als bouw- én isolatiemateriaal gebruiken. Of het hout zichtbaar blijft in het ontwerp bepaalt u zelf, maar duurzaamheid en kwaliteit staan vast. Benieuwd? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Omdat we veel waarde hechten aan duurzaam bouwen, doen we op de bouwplaats én in onze werkplaats ook aan uitgebreide afvalscheiding. Met speciale installaties kunnen we dat afval goed gescheiden afvoeren. Maar bovenal is een Kamp-huis duurzaam door de hoge kwaliteit en tijdloze architectuur. We bouwen voor nu, maar ook voor later. En dat is pas écht duurzaam.

Een nieuw huis
blokjes

Halen we de planning?

JA, wij werken volgens een vast bouwproces met een duidelijke en realistische planning. Lees meer