Team

Wij hebben zo’n dertig medewerkers in dienst, stuk voor stuk gezegend met een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Maar belangrijker nog: het zijn allemaal vakmensen, onmiskenbaar enthousiast voor het realiseren van droomhuizen. Even voorstellen; dit zijn degenen met wie u het meest te maken zult hebben.

Michel Haafkes

plus

Michel Haafkes is al meer dan 25 jaar directeur/eigenaar van Bouwbedrijf Kamphuis. Hij is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en procesbewaking.

Niels Nijkamp

plus

Niels Nijkamp begon 20 jaar geleden als stagiair en is samen met Michel Haafkes directeur/eigenaar van Bouwbedrijf Kamphuis. Hij zal in veel gevallen de eerste persoon zijn met wie u kennismaakt. En waarschijnlijk ook de laatste die u de hand schudt voor u uw woning betrekt. Niels is nauw betrokken bij het gehele proces van het ontstaan van een nieuw huis. Van de eerste schetsen tot en met de oplevering.

Roswitha Monfils

plus

Roswitha Monfils is letterlijk de stem van Kamphuis. Als receptioniste heeft ze elke klant wel een aantal keer aan de telefoon. Daarnaast is ze de drijvende kracht achter veel werk dat achter de schermen op kantoor gebeurt. Het leukste aan haar werk bij Kamphuis? De goede werksfeer onder alle collega’s. Zij kan het weten!

Co Holthuis

plus

Co Holthuis is onze uitvoerder en daarmee verantwoordelijk voor planning en organisatie. Dat we altijd onze planning halen ligt in zijn handen. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Kamphuis is dat voor hem geen uitdaging meer. Een gelukkige huiseigenaar, elke keer weer, dat is waar hij voor gaat.

Erik Jan Fikkert

plus

Als u een bezoek brengt aan de bouwplaats kunt u daar een van onze voormannen tegenkomen. Erik Jan Fikkert of Stefan Seiger bijvoorbeeld. Ervaren vakmannen voor wie zelfs de moeilijkste houten constructies geen puzzel meer zijn. Echter teamplayers bovendien. Beiden noemen ze namelijk de collegialiteit en goede werksfeer bij Kamphuis en het contact met klanten als leukste aan hun werk.

Stefan Seiger

plus

Als u een bezoek brengt aan de bouwplaats kunt u daar een van onze timmermannen tegenkomen. Erik Jan Fikkert of Stefan Seiger bijvoorbeeld. Ervaren vakmannen voor wie zelfs de moeilijkste houten constructies geen puzzel meer zijn. Echter teamplayers bovendien. Beiden noemen ze namelijk de collegialiteit en goede werksfeer bij Kamphuis en het contact met klanten als leukste aan hun werk.

Stijn Hans

plus

Stijn Hans begon 3 jaar geleden als stagiair. U zult hem vaak spreken, aangezien Stijn voor veel klanten aanspreekpunt is tijdens het gehele bouwproces. Dat maakt zijn werk zeer divers. Het ene moment bestelt hij de dakpannen voor een nieuw huis, het andere moment zit hij in de auto op weg naar weer een oplevering.

Nieuwe collega?

plus

Word jij onze nieuwe collega? Kijk snel bij onze vacatures.

blokjes

Hoe maken jullie bouwen leuk?

Door u te betrekken bij wat we aan het doen zijn. U ontvangt regelmatig updates en natuurlijk bent u altijd welkom op de bouwplaats. Lees meer