Zakelijk

Projectontwikkeling

Bouwbedrijf Kamphuis bouwt niet alleen huizen, maar we zijn er ook voor kleine en middelgrote zakelijke projecten. Heeft u een (klein) project dat lastig uit te ontwikkelen is of wilt u dat wij een bouwrijpe kavel overnemen? Een kavel met woning vrij op naam aanbieden? Probleem met restkavels? Of zoekt u een complete planologische oplossing? Wij helpen u graag met het flexibele Woonconcept! Dat doen we samen met onze partner Brummelhuis.

Samen zijn we gespecialiseerd in flexibele kleinschalige projecten van 1 tot 50 woningen. Dit doen we zelfstandig of in nauwe samenwerking met gemeentes, grotere aannemers, projectontwikkelaars of woningbouwcorporaties. Wij denken met u mee, ontzorgen het project en waar dat gewenst is delen we het risico. Vrijwel alles is mogelijk!

Utiliteitsbouw

Door de jaren heen hebben we meegewerkt aan de bouw van diverse bedrijfspanden, scholen, appartementencomplexen en gebouwen met een commerciële functie: de zogenaamde utiliteitsbouw. Iets anders dan een droomhuis, maar met dezelfde toewijding en kwaliteit.

Ook op het gebied van utiliteitsbouw staan samenwerken en gedeelde belangen voor ons voorop. Juist hier, omdat bij utiliteitsbouw diverse partijen betrokken zijn. Kamphuis vindt het belangrijk dat iedereen op één lijn zit en hetzelfde doel voor ogen heeft. Door onze schat aan ervaring met projecten in bouwteamverband weten we hoe we dat aan moeten pakken.

Droomhuis of utiliteitsbouw: we doen het op de Kamphuis-manier. Dat betekent materialen van de hoogste kwaliteit en bouwen volgens de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Indien gewenst denken we proactief met u mee van het eerste tot het laatste moment. We adviseren over keuzes met betrekking tot de functie en inrichting van het pand en de keuze voor materialen. Hiervoor heeft u altijd één vaste projectcoördinator als aanspreekpunt met wie u nauw contact onderhoudt. We zorgen voor een soepel, overzichtelijk proces, met de overtuiging dat bouwen leuk is. Dat is de Kamphuis-manier.

blokjes

Zijn alle kosten inzichtelijk?

JA, wij communiceren proactief over kosten en wat de gevolgen zijn van keuzes die u maakt. Lees meer