Werkwijze

Het bouwen van een nieuw huis: alleen bij het idee schieten sommigen al in de stress. Zo veel werk, zo ingewikkeld. Maar zo hóéft u er niet naar te kijken. Bij Kamphuis nemen wij die stress en zorgen voor u weg. En zo wordt het bouwen van uw droomhuis zo zorgeloos en leuk als het zijn moet.

Dat doen we door:

  • U proactief te begeleiden tijdens de keuzes die tijdens het hele bouwproces gemaakt moeten worden. Zo nemen we u mee door ons Bouwinspiratie Centrum om u materialen en ontwerpen te laten zien, bieden we u deskundig interieuradvies door een interieurarchitect en geven we u een overzichtelijke planning met alle beslismomenten.
  • U te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Hiervoor hebben we een eigen handboek ontwikkeld dat u aan het begin van het bouwproces van ons ontvangt. Hierin staat per onderdeel van het huis alles wat u moet weten en u heeft het altijd snel en overzichtelijk bij de hand.
  • De communicatie makkelijk te maken en overzichtelijk te houden. Voor al uw vragen kunt u daarom terecht bij één vaste projectcoördinator. En ook op de bouwlocatie werken we zoveel mogelijk met dezelfde vakmensen, zodat u vertrouwde gezichten ziet die aan uw huis werken.
  • Duidelijk te zijn over de kosten, zo vroeg mogelijk. Want niets is zo vervelend als bijkomende kosten terwijl de bouw al begonnen is. Daarom helpen we u om een zo groot mogelijk deel van de kosten in kaart te brengen vóórdat we beginnen. Ook laten we u altijd zien wat de gevolgen van bepaalde keuzes voor het budget zijn. We tonen u bijvoorbeeld proactief wat de opties zijn als u een carport of serre bij uw huis wilt, maar ook wat de verschillende vormen van afwerking zijn met bijbehorende kosten. Dan weet u dus écht waar u aan toe bent.
  • Beslissingen niet onnodig uit te stellen. Keuzevrijheid is fijn, maar keuzestress ligt op de loer. Daarom helpen we u een groot deel van de keuzes al te maken voor de bouw begint. Uit ervaring weten we namelijk dat dit veel rust geeft. Maar omdat u ook weer niet alles in één keer kunt kiezen, laten we u een aantal keuzes pas maken in de eerste weken van het bouwproces.
  • Een duidelijke en realistische planning te hanteren. Ons bouwproces bestaat uit verschillende stappen waarvoor we een planning maken. Door onze jarenlange ervaring is deze planning strak, maar wel met voldoende ruimte voor het leveren van kwaliteit en het opvangen van onverwachte omstandigheden. Die planning, die halen we dus. Daar kunt u op rekenen.
  • Tot slot het bouwen leuk te maken door u te betrekken bij wat we aan het doen zijn. Regelmatig ontvangt u updates en natuurlijk bent u altijd welkom op de bouwplaats. Daar ziet u bekende gezichten die enthousiast, stap voor stap uw droomhuis bouwen.
Een nieuw huis
blokjes

Bouwen jullie duurzaam?

JA, Kamp-huizen voldoen aan de moderne ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Lees meer